Personalni trener Easy Life by Jovana

Personalni trener

Fitnes kao način života

Ishrana i vežbanje moraju biti uravnoteženi kako bi se postigao zdrav način života. Možete da vežbate koliko god želite, ali ako se ne hranite zdravo, nećete imati punu korist, i obrnuto. Možemo da Vas edukujemo o načinima da uključite zdravu ishranu i vežbanje u svoj životni stil i da kreirate individualni plan za postizanje vaših ciljeva. Naš cilj je da vas pripremimo za uspeh i naučimo kako da trenirate i kako da se odnosite prema hrani.

Naši personalni treninzi su dizajnirani tako da maksimalno odgovaraju Vama! Tu smo da Vas procenimo, obučimo i motivišemo kroz fitnes program koji Vam odgovara.

Obuka Jedan Na Jedan

Svi fitnes programi su individualno prilagođeni i uključuju kvalitetan trening, postavljanje ciljeva, motivaciju i odgovornost.

U pitanju je individualni program treninga gde imate nepodeljenu pažnju vašeg fitnes trenera.

Obuka jedan na jedan

Program je podeljen u 6 koraka!

Korak 1

Početni razgovor o Vašim ciljevima.

Moramo da vodimo iskren razgovor o Vama i o tome šta uspeh znači za Vas. Zatim ćemo osmisliti program prilagođen Vašim potrebama i ciljevima. Razgovaraćemo o našim programima i opcijama lične obuke i ishrane, a zatim ćemo napraviti plan i raspored treniranja.

Korak 2

Procena ishrane

Imajući na umu vaše ciljeve, sviđanja, nesviđanja i način života, mi ćemo razviti plan koji će vam zaista odgovarati. Ne verujemo u „jedan plan za sve i svakoga“.

Hajde da razgovaramo o vašim ciljevima, vašim navikama u vežbanju i ishrani, istoriji vežbanja i još mnogo toga. Ovo prvo „ćaskanje“ će nam pomoći da pružimo prave opcije za Vaš program. Na kraju krajeva, mi smo tu da Vam pomognemo da uspete!

Korak 3

Program treninga

Sada je vreme za to da sprovedemo seriju testova o Vašim mogućnostima, kako bi odredili nivo vaše kondicije, kao i merenja kilaže. Takođe uključujemo besplatnu procenu na vagi koja precizno meri Vaš BMI, Vaše ukupne telesne masti, procenat viscelarne masti, procenat mišićne mase, gustinu vode i gustinu kostiju. Nakon toga razvijamo Vaš personalni program vežbanja u studiju „Easy life by Jovana“.

Korak 4

Vaš program obuke

Sada zabava počinje!
Mi ćemo prilagoditi vežbe tako da Vas ne sagore, ali da Vas motivišu da nastavite sa aktivnim životnim stilom. Nudimo treninge snage, kružne treninge, intervalne treninge visokog intenziteta, unakrsne treninge, kardio... Кoji je pravi za vas? Tu sam da Vam pomognem da donesete tu odluku.

Korak 5

Privremene procene

U toku ste sa ishranom i ličnim treninzima...
Šta sada?
Ja ću Vas držati odgovornim kako biste ostali na pravom putu da postignete svoje ciljeve. Pratićemo Vaš napredak pomoću napretka i pravovremenih merenja.

Korak 6

Počnite da vidite rezultate

Držite se plana ishrane i vežbanja i videćete rezultate. Moj cilje je da Vam pomognem da budete zaista u formi i svoju ulogu shvatam veoma ozbiljno.

Zakazivanje pregleda

Copyright @2024 Easy Life by Jovana.