Saradnici studija Easy life by Jovana

Veoma sam ponosna što mogu da Vam kažem i da Vam stručni saradnici nutricionističkog i sportskog studija „Easy life by Jovana“, takodje stoje na usluzi u oblastima u kojima imaju dugogodišnje i veoma uspešno iskustvo u radu. Oni su:

Fizio Centar Vračar

Fizio Centar Vračar

Fizio Vračar, ordinacija za rehabilitaciju, osmišljena kao rehabilitacioni centar u okviru koga se primenjuje Recovery Concept lečenja koji je razvijan u poslednjih četvrt veka.

Pročitajte više
Enes Ahmedov, konstruktivistički psihoterapeut i psihološki savetnik

Enes Ahmedov

Enes Ahmedov, konstruktivistički psihoterapeut i psihološki savetnik sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa klijentima koji imaju poremećaj u ishrani.

Pročitajte više
Velimir Bojović

Velimir Bojović

Velimir Bojović, aktuelni reprezentativac Srbije na srednjim i dugim stazama, atletski i kondicioni trener profesionalnioh sportista i rekreativaca.

Pročitajte više
Dr Nina Šijan

Dr Nina Šijan

Dr Nina Šijan, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije. Uža specijalons estetska hirurgija. Nacionalni edukator za botoks i hijaluron.

Pročitajte više
Vanja Matić

Vanja Matić

Vanja Matić, joga i pilates instruktor, pilates reformer instruktor, bivša reprezetativka odbojke na pesku i bivša profesionalna odbojkašica. Od svoje 7 godine je u sportu i tu je za vas da ojačate telo i nađete balans.

Pročitajte više

Zakazivanje pregleda

Copyright @2024 Easy Life by Jovana.