Nutricionistički i sportski studio Easy Life by Jovana

“Easy Life by Jovana” je nutricionistički i sportski studio gde je dobrodošao svako ko želi da promeni svoje loše navike u ishrani, ostvari kvalitetne rezultate u smanjivanju ili dobijanju telesne mase i napravi od svog tela udobno mesto za život.

Ishrana je ono što vas čini i oblikuje - vaše telo je vaša najveća prednost i treba da Vam bude nešto što Vas čini ponosnim! Naš program ishrane Vam daje pravo znanje o ishrani umesto da Vas čini zavisnim i zbunjuje Vas. 

Hrana je gorivo. Ništa nije važnije od zdravlja, ali ipak više vremena trošimo na odabir odeće, nakita, sprava i kozmetike nego na izbor naše hrane. Većina samo sledi 'savete' o ishrani koje su preneli njihovi treneri, stariji, porodica i vršnjaci, ili koje su pročitali u novinama ili na društvenim mrežama. Na žalost, POGREŠNO!

Svako se rađa sa sopstvenim skupom genetike koji definiše naše snage i slabosti - Ono što je uspelo jednoj osobi ne mora nužno da deluje i na drugu, jer nije samo hrana koju je jela/jeo delovala, već niz drugih faktora, karakterističan za njenu/njegovu genetiku. 

Zapamtite da je starenje neizbežno i utiče na sve što dovodi do sporijeg metabolizma, povećanja masne mase i smanjene gustine mišića i kostiju.

Naš program ishrane ima za cilj stvaranje dobre energije, oblikovanje tela kako želite, poboljšanje performansi i stanje optimalnog zdravlja! 

NE UZIMAJTE VAŠE TELO zdravo za gotovo - NAPAJAJTE GA, HRANITE GA I OČUVAJTE DO KRAJA.


Veoma sam ponosna što mogu da Vam kažem i da Vam stručni saradnici nutricionističkog i sportskog studija „Easy life by Jovana“, takodje stoje na usluzi u oblastima u kojima imaju dugogodišnje i veoma uspešno iskustvo u radu. Oni su:

  • Fizio Centar Vračar, ordinacija za rehabilitaciju, sportsku i fizikalnu medicinu
  • Enes Ahmedov, psihoterapeut i psihološki savetnik sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa klijentima koji imaju poremećaj u ishrani
  • Velimir Bojović, atletski i kondicioni trener profesionalnioh sportista i rekreativaca
  • Dr Nina Šijan, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije


Od samog osnivanja nutricionističkog studija „Easy life by Jovana“, želja nam je da svojim klijentima pružimo drugačiju i kompletniju uslugu. Sve što Vam nudimo možete koristiti zasebno ali i kao paket usluga našeg studija. Na raspolaganju su Vam:

  • Izrada jelovnika za redukovanje telesne mase (smanjenje ili povećanje) kao i za sve one koji samo žele da se zdravije i kvalitetnije hrane
  • Usluge personalnog trenera u teretani našeg nutricionističkog i sportskog studija
  • Usluge saradnika nutricionističkog i sportskog studija „Easy life by Jovana“

Zakazivanje pregleda

Copyright @2024 Easy Life by Jovana.